شنيده هاي خود را مينويسم تا شما بخوانيد.

دلنوشته اي براي خدا

سلام خدا جون!
حالت چطوره؟
سر كيفي؟
فكر نكنم سر كيف باشي چون اين روزا خيلي از بنده هات لبشون خنده كه نديده هيچ پر از اشك و آه هم بوده.
ميبيني خدا جون چطور به اسم اسلام و دين و حكومت علي (ع) جووناي مردم رو به كشتن ميدن بعدشم يه صلوات محمدي پسند ميفرستن؟
ميبيني خدا؟
من كه  يه بنده ي سراپا تقصيرم حالم از اين وضع به هم ميخوره...
من خورده ارادتي به اين حكومت و نظام داشتم كه اونم الان تبديل شده به يك كوه نفرت
كجاي حكومت علي (ع) عدالت رو اينجوري تقسيم مي كردن؟
اصلا فلسفه جنگ نهروان چيه؟
امام علي (ع) مقابل افكار متحجري ايستاد كه هيچكس رو جز خودشون مسلمون نميدونستن.
تحجري كه ريشه هاي اون رو امروز هم در صفات و روحيات اين از خدا بي خبرها هم ميبينم.
خدا جون من كه ميدونم اسلامي كه تو به دست پيامبر بزرگت حضرت محمد (ص) معرفي كردي اين اسلامي نيست كه اينها دارن به خورد من و امثال من ميدن.
اسلام خيلي خيلي پاك تر از اين حرفاست...خدايا تو كه بر افعال و كردار ما ناظري محبتي بكن و ريشه اين افكار متحجر كه دارن چهره اسلام رو خراب ميكنن خشك كن.
آمين يا رب العالمين





نظرات:

منهم تا حدودی موافقم
«اخلاقی» می‌گوید:
«اساسا سیستم صرفا دموکراسی دارای نواقص زیادی است که از جمله ایجاد یک رویه رو به اکثریت که باعث از بین رفتن فرصت ها و خارج شدن از اهداف و اصول یک مکتب اجتماعی می گردد. علت پیشرفت کشورهای حامی و یا مدعی دموکراسی در علوم و صنایع به جهت پایبندی به اصول و چهار چوب مکاتب خود یعنی نوعی پایداری و امنیت اصولی می باشندکه باعث ثبات در قوانین جاری و اجتماعی می گردد و از دموکراسی تنها بعنوان ابزار پیشبرد هدف استفاده می کنند و هیچگاه اصول خود را فدای دموکراسی نمی کنند. ایالات متحده آمریکا بارز ترین نمونه آنهاست , مکتب کاپیتالیسم (سرمایه داری) پایه و دموکراسی ابزار آنهاست و قضیه حل مشکلات مالی سرمایه داران از مالیاتهای عمومی علیرغم مخالفت عمومی از آن جمله است. متاسفانه با بازنگری قانون اساسی و قوت گرفتن مجمع تشخیص مصلحت نظام در سال 68راه هائی برای دور زدن قانون اساسی و اسلام بوجود آمد و حاصل آن تصویب قانون کار ( برخلاف شرع ),قانون طلاق و قوانین حقوق و دستمزد فرهنگیان که اکثریت آنها به نفع دموکراسی و به زیان اصول روی داده است و نتیجه آن دریافت 16 ماه حقوق در قبال 5 ماه کار معلمان گردیده است که با توجه به حجم زیاد گروه های کارگری و فرهنگی برگرداندن وضعیت قانون به وضعیت متعادل تقریبا غیر ممکن خواهد بود و روزانه امنیت شغلی بسیاری از سرمایه گذاران و کارآفرینان با خطر بیشتری مواجه می شود. که اینها نمونه هائی از زیانهای اجتماعی و اقتصادی کشور به جهت برخی کج فهمی های متعصبانه از دموکراسی می باشد که متاسفانه با عث نوعی برداشت از اقتضائی شدن اسلام دارد که کاملا با اصول اولیه انقلاب در تناقض است و این تناقض باعث چرخش اکثریت و بروز مشکلات گردیده است و باعث شده که برخی چه باحق و یا ناحق اجازه اعتراض به نتایج انتخابات و نقض ابتدائی ترین اصول انقلاب گردند که در صورت محق بودن نیز دموکراسی را فدای اصول مکتب اجتماعی خود نموده اند که این خود بارزترین علت عقب افتادگی های اقتصادی و اجتماعی در کشور است و در جهان امروز هیچ کشور پیشرفته صنعتی وجود ندارد که حتی یک نمونه حرکت و یا تعرضی به مکاتب خود حتی به نام دموکراسی وجود داشته باشد و علیرغم معضلات و مشکلات زیادی که در قوانین اساسی آنها وجود دارد کاملا به آن پایبندهستند و هیچگاه آن را فدای دموکراسی نمی کنند وتنها رمز موفقیت آنها صرفا همین نکته می باشد. »

«diana» می‌گوید:
«salam sadegh jan khobi?nisti?chera up neimikoni? namaz rozehat ghabol baradar shado tandorost bashi»

آه
«عارف» می‌گوید:
«سلام زندگي زندگي زندگي....!»

diana
«justkhodam.blogsky.com» می‌گوید:
«salam doste ghaidimie man harj gashtam peydat nemikardam khoshhalam ke inja minevisi rasti lena chetore? az in roza ham ke nagam behtare faghat hers mikhoram az in hame dorogh»



گزارش تخلف
بعدی